Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wildzwijn met zoetzure paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd deze in reepjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Bak de koteletten in de olie in een grote pan 10 minuten aan elke kant op matig vuur, of tot ze goudbruin zijn.
Haal ze uit de pan en houd ze warm in een oven op 45C.
Roerbak in dezelfde pan en in dezelfde olie de paprikareepjes 10 minuten.
Doe de knoflook erbij en laat die 5 minuten meebakken.
Voeg dan de suiker, azijn en peper en zout naar smaak toe.
Schep het geheel goed door elkaar
Schep het paprikamengsel over de koteletten en serveer ze onmiddellijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wildzwijn met zoetzure paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven