Reefilet met pompoenpuree en gestoofde spruitjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 80 °C.
    Snij 400 gram in blokjes.
    Snijd uit het overige pompoenvlees 8 sterren.
    Spoel de spruitjes en maak de blaadjes los.
    Kruid de reemedaillons met en en bak deze aan in hete .
    Haal het vlees uit de pan.
    Blus met de en laat inkoken tot de helft.
    Kruid met en .
    Zet de saus opzij.
    Leg de sneden brood op het werkvlak en druk ze lichtjes plat met de hand.
    Meng het gehakt met de , de peterselie en de .
    Kruid met en .
    Smeer er de sneetjes brood mee in en leg er een stukje ree bovenop.
    Rol strak op.
    Bak de rolletjes aan in de rest van de .
    Leg ze met de naad naar beneden op de rooster in de oven.
    Vang het braadvocht op in een bakblik.
    Bak het vlees rosé (30 à 40 minuten).
    Kook de aardappelen gaar.
    Stoof de pompoenblokjes in ongeveer 20 minuten gaar in een pan met 1 eetlepel en 3 eetlepels water.
    Giet de aardappelen af en stamp ze tot een fijne puree.
    Voeg de warme en de rest van de toe.
    Pureer de en vermeng met de aardappelen.
    Kruid met en .
    Stoof de spruitjes met de pompoensterren aan in een klontje .
    Voeg de toe en laat 5 minuten pruttelen.
    Kruid met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • wit brood en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood en bouillon
  • wit brood, boter, bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter, room, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood, olie, bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
473 kcal
23%1892 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Reefilet met pompoenpuree en gestoofde spruitjes