Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige hazenrug recept
Kruidige hazenrug recept

Kruidige hazenrug


Ingrediënten


Bereidingswijze


Strijk de hazenruggen over de gehele lengte in met de tuinkruiden en breng verder op smaak met peper en zout.
Hak wat tuinkruiden fijn.
Verhit de olie in een pan samen met een flinke klont boter.
Laat hierin de hazenruggen rondom mooi kleuren.
Draai het vuur iets lager, leg het deksel op de pan en laat nog 15 tot 20 minuten zachtjes verder braden.
Neem het vlees uit de pan en houd warm.
Ontvet de braadjus en deglaceer met de porto.
Roer de wildfond en de room erdoor en laat op hoog vuur indikken.
Werk af met klontjes ijskoude boter en wat vers gehakte tuinkruiden.
Snijd de hazenruggen in plakjes en overgiet met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidige hazenrug recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven