Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn met rozijnen en pijnboompitten recept
Konijn met rozijnen en pijnboompitten recept

Konijn met rozijnen en pijnboompitten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de rozijnen ca. 10 minuten in warm water.
Roer in een diep bord de bloem en suiker door elkaar en voeg zout en peper naar smaak toe.
Rol de konijnenbouten door het bloemmengsel.
Verhit de olie in een braadpan en bak de bouten rondom bruin.
Laat de rozijnen in een zeef uitlekken.
Voeg de azijn, kruiden, rozijnen en wildfond aan de konijnenbouten toe.
Stoof de konijnenbouten op een lage warmtebron in ca. 40 minuten zachtjes gaar.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Strooi de pijnboompitten over de konijnenbouten. Lekker met tagliatelle en gesmoorde venkel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit konijn met rozijnen en pijnboompitten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Konijn met rozijnen en pijnboompitten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Waanzinnig lekker, ik heb er voor mij zelf iets aan veranderd. Ik heb er wat cardamon pitten aan toegevoegd omdat ik daar zelf gek op ben. In plaats van appel of wijnazijn heb ik er wat witte balsam... Lees reactie
    Ron Verburg gaf dit recept op 14 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven