Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld konijn met pasta en tomaat recept
Gevuld konijn met pasta en tomaat recept

Gevuld konijn met pasta en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontbeen de ruggen (de buiklap moet er nog aanhangen) of laat dat doen door de poelier.
Blancheer de spinazie gedurende 10 seconden in kokend, licht gezouten water.
Giet af en druk het water goed uit de spinazie.
Breng op smaak met peper en zout.
Leg de spinazie en de lever aan de binnenkant van de rug.
Rol op en wikkel het spek eromheen.
Steek vast met houten cocktailprikkers.
Bak de ruggen in boter gedurende 10 minuten.
Blus de pan met de droge witte wijn.
Voeg sjalotjes en knoflook toe en laat inkoken.
Roer wat olijfolie en truffelolie door de saus.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Laat uitlekken en meng met wat saus.
Bak de lente-uitjes kort in wat boter. Breng op smaak met peper, zout en suiker.
Voeg tomaten en basilicum toe.
Snijd het gevulde konijn in plakken.
Schik de plakjes op 4 borden en verdeel er de pasta en het uitjesmengsel over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld konijn met pasta en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven