Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fazantfilet met kippenlever recept
Fazantfilet met kippenlever recept

Fazantfilet met kippenlever


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de fazantfilets op een plank en verdeel hierover de lever.
Wikkel dit in het spek.
Verpak de filets stuk voor stuk strak in plasticfolie en draai de uiteinden dicht.
Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
Vul een schaal met de sla en voeg de vinaigrette toe.
Garneer met de gehalveerde tomaatjes, de gepelde en gehalveerde eieren.
Neem de fazantfilets uit de koelkast en haal ze uit de folie.
Snijd er dikke plakken van en bestrijk deze met de olijfolie, vermengd met zout en peper.
Verwarm de pan en bak hierin de filets rondom goudbruin en gaar.
Reken op ongeveer 8 minuten.

Serveersuggesties

Serveer met de aangemaakte sla, frites en compote.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fazantfilet met kippenlever recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven