Everzwijnstoofpotje met wintergroenten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Spoel de groenten.
    Schil de aardappelen.
    Halveer de wortelen in de lengte en hak in grote stukken.
    Pel de .
    Snijd de in ringen van 2 cm.
    Hak de in grote stukken.
    Schil de boterrapen en halveer ze.
    Verwarm de oven voor op 120° C.
    Bak het vlees bruin op hoog vuur.
    Doe er de bij en laat even doorstoven.
    Bestuif het vlees met wat gezeefde .
  2. Roer goed.
    Voeg er de wild fond en de aan toe en laat opkoken.
    Doe er het blaadje , de , de en de bij.
    Laat een halfuurtje sudderen op een laag vuurtje.
    Voeg er de boterraapjes aan toe en laat nog 30 minuten pruttelen.

    Doe er de wortelen, de hele , de stukken en de aardappelen bij en laat opkoken.
    Zet de pan, zonder deksel, een uur in de voorverwarmde oven.

    Verwijder het blaadje en het kaneelstokje.
    Schep de stoverij aan tafel in voorverwarmde diepe borden.
    Serveer er dikke sneden meergranenbrood bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood en wijn
  • brood en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
248 kcal
12%992 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Everzwijnstoofpotje met wintergroenten