Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlaams stoofpotje recept
Vlaams stoofpotje recept

Vlaams stoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in niet te kleine dobbelstenen snijden, uien snipperen, knoflook hakken. Vlees in 3 eetlepels olie bruin bakken, pan met dikke bodem gebruiken. Niet alles te gelijk. In porties bakken en uit de pan halen. Ui bakken in het vleesvet tot ze kleuren, knoflook toevoegen even meebakken. Kruiden, mosterd, azijn, tomatenpuree, even meebakken, vlees er weer bij en dan het bier erbij schenken en de stroop. 3 uur later sudderen op een vlamverdeler. Heerlijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vlaams stoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vlaams stoofpotje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.7 / 10 in 3 recensies

 • Heerlijk recept! Een van de lekkerste stoofpotjes die ik zelf heb gemaakt. Heb wel peper en zout op het vlees gedaan en wat maggi voor het stoven. Lekker met Leffe bruin.
  Frank gaf dit recept op 27 mei 2013 4 uit 5 sterren
 • Ja klopt van de bloem, ik heb de bloem aangemaakt met wat water en voor het stoven bijgevoegd.
  Han1946 gaf dit recept op 12 februari 2011 3 uit 5 sterren
 • Mis zout en peper op het vlees, bewuste keuze? de lijst met ingrediŽnten vermeld bloem maar dit komt noiet terug in het recept, ik heb het vlees ermee bestoven
  Yannon gaf dit recept op 12 december 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven