Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Viskroketten recept
Viskroketten recept

Viskroketten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de vis in stukken.
Snipper de groene pepertjes fijn.
Schil en kook de aardappel 7 minuten.
Rasp de gemberwortel fijn.
Pocheer de vis 5 minuten en maak hem fijn met een vork.
Rasp de aardappel fijn.
Meng de vis, eidooier, pepertjes, komijnzaad, maizena, gemberwwortel, zout, peper en de aardappel goed door elkaar.
Laat het geheel opstijven in de koelkast (1 uur).
Maar er 12 kroketjes van.
Rol de kroketjes eerst door het eiwit en vervolgens door het paneermeel.
Frituur de kroketjes 3 tot 4 minuten op 180C.

Allergenen Informatie

Voor dit viskroketten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven