Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met geuze en mosterd recept
Varkenshaasje met geuze en mosterd recept

Varkenshaasje met geuze en mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de boter in een braadpan en bak het varkenshaasje langs alle kanten bruin. Kruiden met peper en zout. Bestrijk het haasje met de mosterd en blus met 1,5 deciliter geuze. Doe er vervolgens de geplette jeneverbessen bij, de tijm, rozemarijn en laurier. Afdekken en op een zacht vuurtje laten bakken ong 20 min. naar gelang de dikte van het vlees. Voeg intussen nog wat geuze toe en keer het vlees af en toe om. Haal uit de pan en houdt warm. Giet in de pan nog een klein scheutje geuze en maak de braadresten los. Laat even inkoken op een hoog vuur, voeg de room toe en laat nog 2 min. verder koken. Giet door een zeef en bind met instantsausbinder of met beurre-maniť. Citroensap toevoegen naar eigen smaak. (mag ook zonder citroensap) Lekker met een aardappelgratin en broccoli.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met geuze en mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven