Tartaartje met mozzarella, spinazie en boterraap
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Maak 4 mooie tartaartjes en kruid ze met en .
Gooi de in kokend water en haal deze er na een minuut weer uit.
Laat zo goed mogelijk uitlekken.
Snijd de rapen in dunne plakken en kook deze in water tot ze bijtgaar zijn.
Bak de tartaartjes in een beetje olijfolie in een koekenpan.
Nadat u ze de eerste keer omdraait kruid u ze met 1½ theelepel en knoflook uit de pers.
Stoof de rapen even op met wat .
Sauteer de uitgelekte met wat pijnpitten in olijfolie.
Breng op smaak met .
Breng in garneerring een laagje raapschijven aan.
Bouw daarop een laag .
Verwijder de garneerring.
Leg vervolgens het tartaartje, niet te doorbakken, er bovenop.
Als laatste legt u een plak op het torentje.
Plaats het geheel nu heel even onder de grill van de oven.
Bestrooi de smeltende met de rest van de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tartaartje met gebakken champignons en taugé415m
-
Recept
Tartaartje met knoflookkrieltjes435m
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes met spinazie440m
-
Recept
Hamburgers met tomaat en mozzarella435m
-
Recept
Gehaktballetjes met mozzarella420m
-
Recept
Schnitzelrolletjes met mozzarella-pestovulling450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1381 kcal | 69% | 5524 kcal |
Vetten | 35 g. | 51% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |