Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sukadelappen, gestoofd in bier recept
Sukadelappen, gestoofd in bier recept

Sukadelappen, gestoofd in bier


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vlees bestrijken met mosterd en bestrooien met zout en peper. In braadpan boter verhitten en het vlees in ca. 5 min op een zacht vuur bruin bakken, appel en ui 2 min. meebakken. Bier en 1 deciliter water langs de zijkant van pan erbij schenken. Eventueel nog bier bijschenken tot het vlees net onder staat. Bouillonpoeder, laurier en kruidnagel toevoegen. Vlees 3 - 4 uur laten stoven oftewel heel zachtjes laten pruttelen. Tutti frutti weken en 30 min. voor het einde met kaneelstokje aan het vlees toevoegen. Serveren met gekookte aardappels met spruitjes of gekookte lof.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sukadelappen, gestoofd in bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven