Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel van varkensvlees recept
Stoofschotel van varkensvlees recept

Stoofschotel van varkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukken en de kneus de teentjes knoflook.
Snijd de wortel in plakjes.
Snijd de bananen in 5 cm schuin gesneden lange stukjes.
Meng de suiker, de azijn, de ketjap en het water.
Verhit in een wok de 2 eetlepels olie, fruit de knoflook voor 3 minuten en schep deze uit de pan.
Voeg dan de rest van de olie toe gevolgd door het vlees en bak dit rondom bruin.
Dan het azijnmengsel toevoegen en als het kookt het vuur laag zetten. Niet roeren.
Voeg het laurierblad toe en laat het zachtjes 20 minuten sudderen.
Dan de wortel toevoegen en na 5 minuten de bananen.
Laat het zachtjes sudderen totdat de wortel en de bananen zacht zijn en garneer het vervolgens met gehakte lente-ui

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofschotel van varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven