Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel uit de Elzas recept
Stoofschotel uit de Elzas recept

Stoofschotel uit de Elzas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil de aardappelen en snijd ze overdwars door. Leg de helft in een diepe ovenschaal. Leg de helft van de ui en bosuitjes en spek erin. Kruid met peper en zout en steek er een laurierblad tussen. Giet er de helft van de zure room tussen en dan het vlees. Herhaal dit nogmaals. Giet er zoveel wijn bij dat het gerecht net onder staat. Schuif de schotel in het midden van de oven op het rooster, stoof dit ca. 4 uur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofschotel uit de elzas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven