Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel Goulash 2 recept
Stoofschotel Goulash 2 recept

Stoofschotel Goulash 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter verhitten in een braadpan ui met sjalot fruiten en het vlees toevoegen en rondom bruin bakken. Tomaat met knoflook erdoor roeren. Paprikablokjes en poeder, zout, peper naar smaak en de andere kruiden toevoegen. Dan augurk met 2 theelepels vocht en tomaten met vocht toevoegen met de wijn. Met de deksel op de pan ca. 3 uur laten stoven. Af en toe roeren. 30 min. voor einde stooftijd krieltjes toevoegen. Sauspoeder met wat vocht glad roeren en bij de goulash roeren en laten binden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofschotel goulash 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven