Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel Goulash 1 recept
Stoofschotel Goulash 1 recept

Stoofschotel Goulash 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Strooi de vleeskruiden over het vlees. Verhit de boter en bak het vlees snel rondom bruin in een grote braadpan. Haal het vlees uit de pan en bak de uien in het achtergebleven vet, voeg tomatenblokjes en paprika toe en vervolgens de kruiden en bak dit omscheppend ca. 3 min. Doe het vlees bij met de tomatensap van de gepelde tomaten in de pan zoveel tomatensap dat het vlees net onder staat. Voeg eventueel water toe tijdens het stoven. Let op moet te nat zijn. Moet na ca. 2 uur klaar zijn. Lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofschotel goulash 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven