Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpot rundvlees met kastanje champignons recept
Stoofpot rundvlees met kastanje champignons recept

Stoofpot rundvlees met kastanje champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui en knoflook pellen, knoflook in plakjes en tomaat in ringen snijden. Ham in reepjes en vlees in blokjes snijden. In een braadpan de boter smelten en het vlees in ca. 9 min. rondom bruin bakken. Intussen de champignons schoon borstelen en in plakjes snijden. Knoflook, ham en ui aan het vlees toevoegen en ca. 2 min. meebakken. Langs de rand van de pan de gezeefde tomaten, 1 deciliter water en wijn bij het vlees schenken. Champignons, kruiden, bouillonpoeder, zout en peper toevoegen en met de deksel schuin op de pan het vlees ca. 3 uur gaar stoven. Af en toe roeren. Serveren met gekookte aardappelen en rode kool. Serveer dezelfde wijn als die u in het recept gebruikt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpot rundvlees met kastanje champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven