Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad) recept
Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad) recept

Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het vlees schoon en snij het in blokjes.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Kneus met de achterzijde van een mes de djahe en sereh.
Verhit wat olie in de wok.
Fruit hierin de sjalotjes als deze beginnen te kleuren voeg dan de knoflook, djahe, sereh, daun salam, kruidnagels en kaneel toe en bak deze nog even mee.
Schep het geheel goed door elkaar en zorg er voor dat het geheel niet verbrand.
Voeg het vlees toe en bak tot het van kleur verandert.
Schenk het water er bij en breng het aan de kook.
Voeg de daun djeruk purut en de ketjap manis toe en stoof het vlees gaar.
Let op Laat het niet droog koken.
Breng het geheel zo nodig op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit smoor kambing daun djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven