Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Maak het vlees droog met keukenpapier en snijd het in dobbelstenen van 2 cm.
    Verhit olie in een wok en bak hierin 8-10 minuten onder voortdurend omscheppen de blokjes vlees tot ze aan alle kanten een bruine kleur hebben gekregen.
    Voeg , yoghurt, wat en het toe.
    Roer alles krachtig om en laat het 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
    Neem de pan van het vuur en laat de inhoud koud worden.
    Verhit in een tweede pan olie en fruit hierin onder voortdurend omscheppen de tot ze goudbruin zien.
    Voeg daarna alle overige ingrediënten toe.
    Schep alles enkele malen goed om en laat het even (± 30 seconden) zachtjes bakken.
    Voeg de inhoud van de eerste pan en 2,5 deciliter kokend water toe en roer alles goed door elkaar.
    Leg de deksel op de pan en laat de inhoud 1,5 uur zachtjes stoven.
    Neem een kwartier voor het einde van de aangegeven tijd het deksel van de pan om een deel van het vocht te laten verdampen.
    Verwijder het en strooi eventueel wat peterselieblaadjes over het gerecht.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bulgaarse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in bulgaarse yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bulgaarse yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
330 kcal
16%1320 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Shikar korma (Gestoofd varkensvlees)