Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Semur daging (gestoofd gekruid lamsvlees) recept
Semur daging (gestoofd gekruid lamsvlees) recept

Semur daging (gestoofd gekruid lamsvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in plakjes.
Rooster de kokos goudbruin en wrijf of maal dit fijn.
Rooster eerst de ketumbar in een droge pan.
Wrijf vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe’s met de djahé purut voor 3 minuten.
Voeg dan het vlees toe en bak dit eerst 4 minuten.
Dan de kokosmelk en de kokos toevoegen met zout naar smaak en het geheel 45 minuten laten sudderen totdat het vlees gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit semur daging (gestoofd gekruid lamsvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven