Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sate manis (rundvlees) recept
Sate manis (rundvlees) recept

Sate manis (rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de uien fijn.
Meng de uien met olie, ketjap, asem, sambal, laos, djahe, koenjit, ketoembar, djinten, knoflook, zout en peper tot een homogene massa.
Snijd het vlees in blokjes en marineer het vlees met het uienmengsel.
Laat het geheel 2 uur staan op een koele plaats (niet in de koelkast).
Rijg de vleesblokjes op spiesen en grill deze boven een kolenvuurtje goudbruin.
Deze saté dient zonder saus opgediend te worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sate manis (rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sate manis (rundvlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik bak de uien en knoflook en voeg dan alle ingrediënten toe (naar eigen inzicht meestal proef ik even ) vuur op allerlaagste stand even laten pruttelen en dan uitzetten Vlees in blokjes gesneden toev... Lees reactie
    Juliëtta gaf dit recept op 6 augustus 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven