Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sapi Kerrie. (Gekruid riblappen met kerrie) recept
Sapi Kerrie. (Gekruid riblappen met kerrie) recept

Sapi Kerrie. (Gekruid riblappen met kerrie)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Wrijf de kokos fijn in de vijzel.
Wrijf de djahé, ketoembar, chilipoeder, kerriepoeder en het citroensap. tot een kruiden pasta.
Kook de runderlappen met wat zout en peper.
Laten uitlekken en de bouillon bewaren.
Week de kokos in warm water.
Snij het vlees in blokjes en vermeng dit met de kruidenpasta.
Schep het geheel goed door en laat dit een paar uur marineren.
Fruit dan in wat olie de ui, knoflook en het vlees voor circa 15 minuten.
Giet er dan 3 kopjes van de bouillon bij, de geweekte kokos.
Laat op een klein vuur alles minstens nog een paar uur sudderen tot het vlees goed gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sapi kerrie. (gekruid riblappen met kerrie) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven