Maak de schoon en snijd deze in stukken.
Maak de schoon en snijd deze in stukken.
Maak de schoon en snipper deze.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze in stukjes.
Maak de wortelschoon en snijd deze in stukken.
Kook de aardappelen 10 minuten in water en giet ze af.
Snijd ze in lange partjes.
Maak de schoon en snijd deze in grove stukken.
Schil de en kook ze in water tot ze goed gaar zijn, giet ze af en laat ze goed uitlekken.
Braad de rollade snel aan in een braadpan met ruim boter.
Doe de groenten erbij en laat even doorbraden.
Verwijder de overtollige boter en blus af met de witte .
Voeg daarna de bouillon toe, dek af met een deksel en laat 1,5 uur stoven op een heel laag pitje.
Haal het vlees uit de pan en houd apart.
Zeef de groentent uit het vocht en houd deze apart.
Zet de braadpan nu op hoog vuur en laat het vocht inkoken tot er ongeveer een derde over is.
Snijd een klein gedeelte van de groenten op in fijne snippers en houd apart.
Doe de rest weer in de pan en pureer alles met een staafmixer.
Voeg nu de overgebleven stukjes groenten erbij.
Pureer de met een staafmixer.
Roer er voorzichtig wat doorheen en breng aan de kook.
Breng eventueel op smaak met wat zout(1 stuk).
Bak de aardappels(4) in ruim boter met 2 eetlepels basterdsuiker(50 gram).
Zet de vlam niet te hoog zodat de aardappelen mooi kunnen karamelliseren.
Als de suiker volledig is opgelost, zijn ze klaar.
Snijd de rollade in dunne plakjes.
Leng de saus aan met de room(50 milliliter)(50 milliliter).
Breng op smaak met zout(1 stuk) en peper(1 stuk).
Dresseer de plakjes over een torentje van selderijpuree op de borden.
Leg de aardappels(4) erbij, giet wat saus op het bord en maak af met een toefje kervel of peterselie.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
Suiker
basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
Koemelk
roomboter, kruiden, runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
runderbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij en knolselderij
Lactose
kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter, room, room
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.