Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderlappen uit de oven recept
Runderlappen uit de oven recept

Runderlappen uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C. Runderlappen in stukken snijden en bestrooien met peper. Vlees met olie vermengen, in een ovenschaal afdekken en in het midden van de oven zetten en in ca. 45 min. bruin bakken. Kruiden, knoflook en zout door het vlees scheppen. Langs de rand van de schaal de wijn erbij scheneken. Bouillontablet er boven verkruimelem. Vlees afgedekt in ca. 1.30 uur in de oven gaarstoven. Serveren met rode kool en gekookte aardappelen. Dit is ook het basisrecept voor prei met rundvlees en zuurkool. Wijnsugestie: Serveer de zelfde wijn die in het recept gebruikt wordt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderlappen uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Runderlappen uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies

  • Bedankt jakob, prachige runderlapjes v d bioboer en er is niets van over gebleven. ipv 90 min op 175 lijkt 90 min op 65 graden een beter idee.
    Harold gaf dit recept op 26 augustus 2014 5 uit 5 sterren
  • Waarom gebruik je een bouillontablet als kruiden toevoeging?? Ik gebruik liever verse kruiden en specerijen voor zon mooi stuk vlees. In deze bouillontabletten zitten een hoop chemische smaakstoffe... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 30 juni 2014 2 uit 5 sterren
  • 90 minuten lijkt mij wat kort. Omdat het vlees pas mals wordt en 'draderig' als je dit lekker laat sudderen, uurtje of 4.
    Martijn gaf dit recept op 24 juni 2014 5 uit 5 sterren
  • Mooi vlees van een slager die echt vakman is . En geen doorgeef slager.Braad het vlees eerst op kamer temp, komen. Braad het vlees eerst in de koekepan. Dan in de jus pan. Met mooie croma met olijf ve... Lees reactie
    Jakob gaf dit recept op 23 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven