Rosbiefrolletjes met gevulde eitjes en asperges

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Spuitzak
  • Pan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    Schroei de aan alle kanten dicht in een pan met en olijfolie.
    Kruid met en .
    Prik zeker niet in het vlees dan droogt het vlees uit.
    Leg het vlees in een braadslede en gaar 60 minuten in de voorverwarmde oven.
    Laat na het vlees 20 minuten rusten op de snijplank, afgedekt met aluminiumfolie.
    Boen de jonge wortelen schoon.
    Halveer ze in de lengte.
    Smelt een klontje in een steelpan en stoof de wortelen op een laag vuurtje gaar in ongeveer 15 minuten.
    Laat het nog even door sudderen en breng op smaak met en .
    Maak de schoon en kook ze beetgaar.
  2. Giet af en laat uitlekken.
    Maak de gevulde .
  3. Kook de hard (8 à 10 minuten).
    Pel en halveer ze.
    Lepel de dooiers eruit en prak ze met de en de tot een gladde massa.
    Roer er de door.
    Breng op smaak met en en vul de eiwitten met behulp van een spuitzak met het dooiermengsel.
    Rasp de .
    Meng de dikke met de en breng op smaak met en .
    Snijd dunne plakjes van het gebraad en rol er telkens wat groenten in.
    Serveer warm of koud, met de eitjes en de mierikswortelroom.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room, room, boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room, room, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1278 kcal
63%5112 kcal
Vetten
29 g.
41%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rosbiefrolletjes met gevulde eitjes en asperges