Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provenciaalse karbonades recept
Provenciaalse karbonades recept

Provenciaalse karbonades


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui, de aubergine en de bleekselderij fijn. Snipper de knoflook ragfijn.
Bak (in boter of olijfolie) eerst de ui aan met wat paprikapoeder en de aubergine. Voeg knoflook en bleekselderij toe. Snijd de olijven fijn en voeg ook deze toe.
Voeg tomatenblokjes, de provenciaalse kruiden, peterselie en de rode wijn toe.
Laat de saus rustig inkoken.
Zout en peper de karbonades en bak in een koekenpan bruin. Voeg de iets ingekookte saus toe en laat 1 uur zachtjes smoren. Afmaken op smaak met zout en peper.

Heerlijk bij een aardappel en haricots vert.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provenciaalse karbonades recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven