Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provençaals lamsvlees recept
Provençaals lamsvlees recept

Provençaals lamsvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175°C.
Let er goed op dat al het vet van het vlees afgesneden is.
Giet de helft van de bouillon in een vuurvaste schaal.
Wrijf het vlees in met de knoflook en de kruiden en bestrooi het met peper en zout.
Braad het in 25 minuten in de oven.
Giet nu de resterende bouillon over het vlees en laat het nog 7.5 minuten doorbraden.
Snijd de pepers zeer klein en strooi die over het vlees.

Serveersuggesties

Dien het gerecht zeer warm op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provençaals lamsvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven