Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg recept
Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg recept

Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg


Ingrediënten


22

Bereidingswijze


Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de pepers en snijd deze klein.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Wrijf de pepers, knoflook, ui, peper, paprikapoeder en kerriepoeder tot een pasta in een vijzel.
De oven voorverwarmen op 200 C
Bak de varkenshazen in de olijfolie rondom bruin.
Haal de varkenshaas uit de pan
Leg de plakken spek in twee delen op het werkblad.
Laat de pakken spek elkaar iets overlappen.
Strijk de kruidenpasta over het spek.
Leg de varkenshazen op de spek en rol de spek er omheen.
Als je losse plakken bladerdeeg hebt even aan elkaar rollen met een deegroller.
Rol het bladerdeeg tot 2 een langwerpige plakken.
De hoeveelheid plakken hangt af van de grote van de varkenshazen.
Leg de in spek gerolde varkenshaas op het bladerdeeg en maak hiervan een mooi dicht pakketje
Bak het gehele in de oven in 20 minuten mooi bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 4 recensies

  • Vond het niet lekker. De pasta was mijn inziens veel te overheersend. 20 minuten in de oven was ook te weinig, vlees was nog rauw.
    Johanna gaf dit recept op 25 december 2017 2 uit 5 sterren
  • De bloem wordt gebruikt om het werkblad te bestrooien en bladerdeeg uit te rollen
    Jaccor gaf dit recept op 3 december 2014 5 uit 5 sterren
  • In het recept staat nergens vermeld waar ei en bloem gebruikt wordt.
    Godelieve gaf dit recept op 30 november 2014 5 uit 5 sterren
  • Lekker en makkelijk recept. Iedereen was er enthousiast over. Ik vind dit een aanrader!
    Jamie gaf dit recept op 8 augustus 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven