Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Vijzel
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze klein.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
    Wrijf de , knoflook, ui, peper, en tot een pasta in een vijzel.
    De oven voorverwarmen op 200 °C
    Bak de varkenshazen in de olijfolie rondom bruin.
    Haal de varkenshaas uit de pan
    Leg de plakken in twee delen op het werkblad.
    Laat de pakken elkaar iets overlappen.
    Strijk de kruidenpasta over het .
    Leg de varkenshazen op de en rol de er omheen.
    Als je losse plakken hebt even aan elkaar rollen met een deegroller.
    Rol het tot 2 een langwerpige plakken.
    De hoeveelheid plakken hangt af van de grote van de varkenshazen.
    Leg de in gerolde varkenshaas op het en maak hiervan een mooi dicht pakketje
    Bak het gehele in de oven in 20 minuten mooi bruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bladerdeeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 4 recensies
RESET

Vond het niet lekker. De pasta was mijn inziens veel te overheersend. 20 minuten in de oven was ook te weinig, vlees was nog rauw.
Johanna 25 december 2017
De bloem wordt gebruikt om het werkblad te bestrooien en bladerdeeg uit te rollen
jaccor 3 december 2014
In het recept staat nergens vermeld waar ei en bloem gebruikt wordt.
Godelieve 30 november 2014
Lekker en makkelijk recept. Iedereen was er enthousiast over. Ik vind dit een aanrader!
Jamie 8 augustus 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1741 kcal
87%6964 kcal
Vetten
60 g.
86%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
53 g.
20%212 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg