Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige speklapjes recept
Pittige speklapjes recept

Pittige speklapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng voor de marinade de gembersiroop met de mosterd, gekneusde peperkorrels, sherry en olie in een kom door elkaar.
Schep het vlees door de marinade en laat dit in de koelkast afgedekt tenminste 2 uur staan.
Haal het vlees uit de koelkast.
Dep het vlees droog.
Grill het vlees op de barbecue om en om in ongeveer 15 minuten gaar. Bestrijk het regelmatig met de marinade. Of grill/ bak ze in een pan.
Snijd de lente-ui in heel dunne ringetjes voor de garnering.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige speklapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven