Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oseh- oseh (rundvlees gerecht) recept
Oseh- oseh (rundvlees gerecht) recept

Oseh- oseh (rundvlees gerecht)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbelsteentjes en fruit deze in de olie tot het vlees bruin is.
Snijd ui en knoflook fijn en snijd de lomboks in ringetjes.
Bak de ui, knoflook en lomboks tot de uien glazig zijn.
Voeg kermirienootjes, salam, djeroek poeroet, sereh, laos, ketoembar, koenjit, sambal oelek, trassi, suiker, zout en peper toe.
Blus het geheel met het water en laat het geheel 2 uur sudderen.
Voeg de santen toe en laat dit smelten in het geheel.
Laat het vlees nogmaals 40 minuten sudderen.
Verwijder de blaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oseh- oseh (rundvlees gerecht) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven