Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Masak Sepit ( gemarineerd rundvlees in kokosmelk) recept
Masak Sepit ( gemarineerd rundvlees in kokosmelk) recept

Masak Sepit ( gemarineerd rundvlees in kokosmelk)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en snijd het vlees in blokjes.
De ketumbar, kruidnagel, kaneel, djinten, peper en nootmuskaat door het vlees mengen om dit te marineren.
Dus even laten staan.
De andere kruiden met de uien, knoflook en zout fruiten tot het geheel kruidig wordt.
Dan voegt men er het gemarineerde vlees erbij.
Het geheel even omroeren en laten sudderen tot het vocht iets opdroogt.
Dan voegt men de santen toe en laat het geheel zachtjes koken tot het vlees zacht is geworden en de santen is aangedikt.
Als laatste voegt men de tamarinde toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit masak sepit ( gemarineerd rundvlees in kokosmelk) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven