Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marzwangan korma (lamsvlees met anijssmaak) recept
Marzwangan korma (lamsvlees met anijssmaak) recept

Marzwangan korma (lamsvlees met anijssmaak)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knip de kardemompeulen open en gebruik de binnenste zaadjes.
Snijd de pepertjes klein.
Snijd het lamsvlees in kleine blokjes.
Voeg 1 liter water, koenjit en zout toe aan het lamsvlees.
Breng het geheel aan de kook en laat het 30 minuten zachtjes door koken.
Neem het vlees uit het water en laat het uitlekken.
Verhit wat olie en roerbak de anijs, paprikapoeder, pepertjes, kardemompeulen, kruidnagels en djahe ongeveer 3 minuten.
Voeg het vlees toe en roerbak het geheel nogmaals 3 minuten.
Voeg nu 1 deciliter water toe samen met de tamarindepulp en kaneelstokjes en breng het geheel weer aan de kook.
Laat het geheel 30 minuten sudderen.
Lekker met blanke rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marzwangan korma (lamsvlees met anijssmaak) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven