Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokkaans gestoofd lamsvlees met couscous recept
Marokkaans gestoofd lamsvlees met couscous recept

Marokkaans gestoofd lamsvlees met couscous


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met peper, zout en saffraan. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de ui toe en laat even meefruiten. Voeg de tomaten en bouillon toe en laat het geheel in ca. 1.30 uur gaar stoven. Laat de kikkererwten uitlekken. Week de couscous in ruim kokend water en stoom ze boven het water in ca. 20 min. gaar. Stort het op een theedoek en wrijf de korrels los. Voeg 30 min. voor de stooftijd de kikkererwten en groenten toe aan het vlees. Serveer de couscous met het vleesmengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marokkaans gestoofd lamsvlees met couscous recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven