Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamscurry recept
Lamscurry recept

Lamscurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kardemompeulen open en gebruik de binnenste zaadjes.
Snipper de ui fijn.
Snijd het vlees in blokjes.
Roerbak de boemboe en de koriander drie minuten in olie. Voeg het lamsvlees toe.
Bak dit aan alle kanten bruin.
Doe nu de bouillon, de kardemom, de citroengras en het citroensap erbij en laat het geheel 2 uur sudderen of tot het vlees bijna gaar is.
Voeg de kokosmelk en de ketjap toe en sudder nog een kwartiertje door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamscurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven