Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kheema curry (lamsvlees met kerrie) recept
Kheema curry (lamsvlees met kerrie) recept

Kheema curry (lamsvlees met kerrie)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snipper ze fijn.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en voeg de ui toe.
Pel de knoflook en pers die erboven uit en fruit alles 5 minuten zachtjes.
Snijd intussen het lamsvlees in dunne repen.
Voeg de vleesreepjes, het kerriepoeder, het chilipoeder en de djinten toe en laat alles al omscheppend 5 minuten zachtjes bakken.
Voeg de tomatenblokjes, de doperwten en 1 deciliter water toe, verkruimel er het bouillontablet boven en laat de curry nog 12-1 5 minuten onafgedekt sudderen
Serveer met basmatirijst en yoghurtsalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kheema curry (lamsvlees met kerrie) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven