Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kembing makassar (mild gekruid geitenvlees) recept
Kembing makassar (mild gekruid geitenvlees) recept

Kembing makassar (mild gekruid geitenvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbelsteentjes en fruit deze in de olie tot het vlees bruin is.
Snijd ui en knoflook fijn en snijd de lomboks in ringetjes.
Bak de ui, knoflook en lomboks tot de uien glazig zijn.
Voeg laos, nootmuskaat, koenjit, djahe, kruidnagels, ketoembar, djinten, zout en peper toe.
Blus het geheel met water en laat het 1,5 uur sudderen.
Voeg eventueel water toe als dit te snel verdampt en het vlees nog niet gaar is.
Verwijder de kruidnagels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kembing makassar (mild gekruid geitenvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven