Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karsigu (geitenvlees in kokossaus) recept
Karsigu (geitenvlees in kokossaus) recept

Karsigu (geitenvlees in kokossaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij het vlees in stukjes.
Kneus de serehstengel met de achterzijde van een mes.
Rooster vervolgens eerst droog in een pan de ketumbar, de peper en de jinten.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe in een vijzel fijn tot een pasta.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe licht aan
Voeg dan het vlees, de sereh, de salam, de kaneel, zout en de kruidnagels toe en bak dit even mee.
Dan de dunne kokosmelk toevoegen en laat het geheel 30 minuten zachtjes sudderen.
Vervolgens de dikke kokosmelk toevoegen en nog 15 minuten laten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karsigu (geitenvlees in kokossaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven