Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus) recept
Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus) recept

Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Kneus de sereh stengel met de achter kant van een mes.
Maak de laos en kunyit schoon en rasp deze fijn.
Snijd het vlees in blokjes.
Maak de uien, knoflook, lomboks, kemirienoten, laos, ketumbar en kunyit fijn in een vijzel tot je een pasta.
Meng de djinten er door.
Verhit de olie in een wok en fruit de pasta en de sereh hier in.
Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin in de kruiden.
Voeg de daun salam, djeruk purut, peper en zout naar smaak en zoveel kokend water toe dat het vlees net onder staat.
Laat het vlees in ongeveer 1,5 uur zachtjes gaar stoven.
Los tegen het eind van de gaar tijd de santen op in de saus en roer alles goed door.
Schep het geheel goed door voor het opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kari daging (rundvlees in kokosmelksaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven