Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonades recept
Karbonades recept

Karbonades


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het ei los en giet het op een diep bord. Neem een tweede bord en doe daar de bloem op. Maak een koekenpan warm en smelt wat boter in de pan. Neem de karbonades, zout ze en wentel ze één voor één door de losgeslagen eieren en vervolgens door de bloem. Bak ze langzaam bruin op een middelmatig vuur, dan blijft het vlees sappig. Serveer ze goed warm en verdeel het vet uit de pan over het vlees.

Serveersuggesties

Een karbonade is heerlijk bij asperges, aardappelpuree of gebakken aardappelen. U kunt bij dit vlees een witte of een rode wijn drinken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonades recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven