Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse runderlappen recept
Italiaanse runderlappen recept

Italiaanse runderlappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de runderlappen door de bloem doe er wat zout en peper op en braad deze aan beide zijde bruin.
Haal ze uit de pan en snij uien, winterwortel en bleekselderij zeer fijn en doe dit in de braadpan.
Voeg de knoflook toe (uit de knijper) en voeg tomatenpuree toe.
Al roerend even aanzetten.
Doe daarna de tomaten, de wijn, de oregano en tijm, laurierblaadjes en de citroenrasp erbij alsmede de bouillonblokjes.
Doe de runderlappen hier weer bij laat zeker 3 tot 4 uur op een zacht vuur sudderen.
Doe er vlak voor het opdienen een flinke hand verse gehakte peterselie en basilicum bij

Serveersuggesties

Lekker met pasta of rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse runderlappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven