Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamlappen gemarineerd in sinaasappelsap recept
Hamlappen gemarineerd in sinaasappelsap recept

Hamlappen gemarineerd in sinaasappelsap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze uit.
Maak de pepers schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Pers de sinaasappels uit.
Roer in een schaal de sjalot, de knoflook, de peper, het sinaasappelsap, het citroensap, de tijm en zout en peper door elkaar tot een mooie marinade.
Snij het vlees in blokjes en schep die door de marinade.
Zet het afgedekt 24 uur op een koele plaats (niet in de koelkast).
Doe het vlees met de marinade en het bouillonpoeder over in een pan.
Voeg zoveel water toe dat het vlees net onder staat.
Breng het vlees aan de kook en kook het afgedekt in 30 minuten heel zachtjes gaar.
Laat het vlees in een vergiet goed uitlekken en dep het met keukenpapier droog.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de blokjes vlees rondom bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hamlappen gemarineerd in sinaasappelsap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven