Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkensfiletrollade met spinazie en ei recept
Gevulde varkensfiletrollade met spinazie en ei recept

Gevulde varkensfiletrollade met spinazie en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de varkensfilet in de lengte doormidden zodat er een grote lat vlees ontstaat.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Roer de geperste knoflook en de tijm door de azijn en giet dit mengsel over de lap vlees.
Dek de schaal af en laat het vlees 5 uur marineren.
Maak de worteltjes schoon en kook ze in wat water beetgaar.
Maak de ui schoon en snij deze in halve ringen
Maak de peterselie schoon en hak deze fijn.
Kook de eieren in kokend water en kook ze in 10 minuten hard.
Laat de eieren schrikken onder koud water en pel ze.
Was de spinazie en verwijder de grove stelen. En laat deze goed uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200 C.
Droog het vlees en leg de spinaziebladeren erop.
Daar over leg je de wortelen in de lengte naast elkaar.
Snij de eieren in plakjes en schik ze ertussen.
Verdeel de uien ringen en peterselie over het vlees.
Maak het geheel op smaak met zout en chilipoeder.
Rol de lap vlees op en bind hem vast met keukentouw en leg hem in een stoofpan met deksel.
Ver warm de bouillon en voeg deze toe in de pan.
Laat de rollade afgedekt in de voorverwarmde oven 1 uur stoven.
Giet er eventueel nog wat heet water bij als de bouillon te veel in kookt.
Haal de rollade uit de pan en laat hem 10 minuten op een warme plaats rusten.
Verwijder het touw en snijd het vlees in plakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkensfiletrollade met spinazie en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven