Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde knoflook en sjalot met entrecote recept
Geroosterde knoflook en sjalot met entrecote recept

Geroosterde knoflook en sjalot met entrecote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Combineer de eerste 5 ingrediënten (droge witte wijn, sjalotjes, tijm, knoflook en laurierblad) in een sauspan.
Reduceren tot de helft, voeg daarna de bouillons toe en reduceer tot ruim 1 deciliter.

Verhit de oven voor op 180 graden C.
Plaats de knoflookteentjes, sjalotjes en (schijfjes) champignons op wat aluminiumfolie.
Bedruppel met wat olijfolie en op smaak brengen met zout en peper.
Breng de 4 punten van de folie samen en maak er een pakketje van.
Rooster voor 30 minuten, daarna op een bord leggen af afdekken met folie.
Bak de entrecotes tot de gewenste gaarheid en voeg ze bij het knoflook/sjalotten mengsel.
Afdekken met folie.

Breng de saus aan de kook.
Van het vuur halen en monteren met boter. Op smaak brengen met zout en peper.
Over de entrecote, knoflook, sjalot en champignons schenken en serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde knoflook en sjalot met entrecote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven