Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood met feta recept
Gehaktbrood met feta recept

Gehaktbrood met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden ceslius.
Pel en snipper de uien en knoflook.
Verhit de olijfolie in een wok en fruit de uien en knoflook 2 minuten.
Laat het afkoelen.
Snijd de feta in blokjes.
Hak de peterselie en laat het bladerdeeg ontdooien.
Kneed in een kom het gehakt met de gebakken uien, knoflook, feta, 3 eieren, paneermeel, mosterd en peterselie en breng het op smaak met peper en zout.
Vet de springvorm in en druk de plakjes bladerdeeg dakpansgewijs tegen de rand van de vorm. (niet op de bodem) en laat het deeg over hangen.
Schep het gehaktmengsel erin en vouw het deeg over het gehakt heen.
Bestrijk het deeg met 1 los geklopt ei en bak de taart in 45 60 minuten gaar in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven