Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballen in uischillen recept
Gehaktballen in uischillen recept

Gehaktballen in uischillen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snij de bovenste schil van de ui af en snij de uien door de helft. Zorg ervoor dat je de grootse schillen intact houdt (de kleine binnenkant van de ui grof snijden, deze gebruik je voor het gehakt).
Meng het gehakt met de stukjes ui, de peterselie de champignons, bruine suiker, tomatenketchup, sojasaus en paneermeel in een grote kom en vorm er 4 gehaktballen van, doe de 2 helften van de uienschillen om het gehakt heen, en wikkel het ontbijtspek erom. Zet vast met satéprikkers.
Leg de ballen in een ovenschaal en zet ze in de voorverwarmde oven en bak ze ca. 40 minuten, haal ze uit de oven en besmeer ze met bbq-saus, zet voor 5 minuten terug in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballen in uischillen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gehaktballen in uischillen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Het lijkt mij handiger om voor 4 porties, 4 grote uien te nemen. Verder lijkt mij het idee niet verkeerd.
    J.Schouten gaf dit recept op 20 augustus 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven