Gegrilde gevulde varkenshaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de varkenshaas aan de smalle kant in de lengte, op 1 à 2 cm na, doormidden en klap hem open (vergelijk met kipfilet).
    Smeer op één van beide helften een flinke laag .
    Verspreid hierover wat in ringetjes.
    Bedek de vulling volledig met en maal wat verse zwarte over de vulling.
    Klap de varkenshaas dicht en omwikkel hem volledig met .
    Grill de varkenshaas in 8 à 10 minuten gaar met tussentijds twee maal omkeren en een kwartslag draaien.
    De heeft dan een stevig jasje gevormd om de gevulde varkenshaas.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boursin is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bacon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Gegrilde gevulde varkenshaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Annete, Als je gril 200 °C is en een varkenshaar van een cm of 4 dik gril je de haas in 10 minuten op kern temperatuur van 60 °C dit is een goede temperatuur voor een varkenshaasje is de varkensha... Lees reactie
jaccor 7 maart 2012
Sorry, maar ik begrijp iets niet. In 8 tot 10 minuten heb je toch geen varkenshaasje gaar?
Annette 5 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
343 kcal
17%1372 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegrilde gevulde varkenshaas