Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus recept
Entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus recept

Entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Saus:
In steelpannetje sjalotjes (en eventueel knoflook) fruiten in wat boter. Daarna wijn, bouillon en tijm toevoegen.
Laten reduceren tot nog ongeveer 1/4-1/2 liter over is.
Op smaak brengen met zout en peper.

Vlees:
Kaas mengen met kruiden en knoflook.
Het vlees insnijden, een X in het vlees, ongeveer 3/4 door het vlees heen en het vlees met de kaas vullen.
Vlees kruiden met zout en peper.
Olie verhitten en het vlees aanbakken in hete pan, tot bruin. Voorzichtig omdraaien. Bakken tot beide zijdes bruin zijn.
Daarna na laten garen in een hete oven tot de gewenste gaarheid bereikt is.

Serveren met enkele lepels van de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven