Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Empal pedis (zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes) recept
Empal pedis (zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes) recept

Empal pedis (zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de laos en rasp deze fijn.
Kook het vlees gaar in water, haal het uit de pan en snijd het in dunne reepjes.
Wrijf de uien, lomboks, knoflook, trassi, laos en sereh fijn in de vijzel en meng hier de ketjap door.
Verhit de olie in de wok en fruit de boemboe.
Voeg dan het vlees met zout toe.
Schep het geheel goed door en voeg dan het water en asem toe.
Laat het geheel goed droogbakken.

Allergenen Informatie

Voor dit empal pedis (zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven