Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dending ragi (zacht gekruid rundvlees) recept
Dending ragi (zacht gekruid rundvlees) recept

Dending ragi (zacht gekruid rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes.
Snijd de uien en knoflook fijn en bak deze in de olie tot ze glazig zien.
Voeg het vlees toe en bak het geheel tot het vlees lichtbruin ziet.
Voeg de kemirienootjes, salam, djeroek poeroet, laos, ketoembar, djinten, trassi, suiker, zout en peper toe en laat dit mee sudderen.
Los de assem op in het water en voeg dit toe met de ketjap.
Roer het geheel goed door en laat dit nog eens 40 minuten sudderen zonder deksel zodat het water kan verdampen.
Voeg de geraspte kokos toe en blijf roeren tot de kokos droog is.
Verwijder de blaadjes van de kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dending ragi (zacht gekruid rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven