Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos) recept
Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos) recept

Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Schil de laos en rasp deze fijn.
Wrijf in een vijzel de ui, knoflook en laos tot een fijne kruidenmassa.
Kook het vlees in ruim water bijna gaar.
Schep het vlees er uit en snij het in stukken.
Meng in een kom de asem met zout, ketumbar en djinten en wrijf het vlees hiermee in.
Verhit een beetje olie in een wok.
Bak het gemarineerde vlees in de olie.
Voeg de kruidenmassa, peper, santen en de kokos toe en bak het geheel tot de kokos bruin is.
Schep het geheel nog eens goed door voor het serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven